Om Oss

Følg oss:

Hands On Hus AS


Hva er Hands On Hus AS?

 

Vi er et lite familieforetak som setter kunden først. Vi har selv erfart hvordan det er å være kunde og setter personlig oppfølging, kvalitet og ferdigstillelse på kortere tid enn konkurrentene våre høyt på listen.

Vi liker å jobbe tett med kunden for å oppnå mest mulig for pengene samtidig som vi ønsker å levere høy kvalitet. Da vi ofte fokuserer på en kunde av gangen så leverer vi også det ferdige produktet/tjenesten på kort tid slik at du som kunde føler at vi jobber for deg og ikke er en i mengden, samtidig som du kan bruke det ferdige produktet på kort tid.

 

I tillegg til rørleggertjenester (også akutt på kvelder og helger) så utfører vi også både store og små oppussingsprosjekter, hele baderom, kjøkken samt kjeller- og loftkonverteringer. Vi tar oss gjerne av koordinering med feks elektriker eller andre tjenster som vi selve ikke tilbyr slik at du som kunde kan overlate hele arbeidet til oss fra A til Å.

 

En av våre beste pakker innebær at vi arbeider kun for deg mens prosjektet er pågående, feks ved helrenovering av baderom eller kjøkken. Dette innebær at vi mens feks maling tørker kan utføre annet arbeid du gjerne vil ha gjort i hjemmet, hva enn det måtte være. Dette gjør at du kan få mye arbeid utført hjemme for en rimelig penge og på kort tid!

Sofie Redford

 

Sofie har arbeidet innen design i oljeindustrien i 15 år og har etter dette nesten 10 år som Project Manager i samme bransje. Hun er effektiv, liker å ha ting på stell og styrer all admin i bedriften.

Hvem er vi som jobber i Hands On Hus AS?

 

David Redford

David er først og fremst utdannet rørlegger men utfører alle typer oppussingsprosjekter.

 

David har tjent i arméen i over 20 år og har stort fokus på perfeksjon og effektivitet. Fra arméen har han lang erfaring med budsjetter, effektivitet og er vant med å styre store prosjekter. Etter han kom ut av militæret så utdannet han seg på tidlig 2000-tal til rørlegger samt innen flislegging, maling, snekker etc. Han er en mann av sitt ord og setter ære høyt på listen.

David er den som kommer på befaring og utfører arbeidet.

VIL DU KOMME I KONTAKT MED OSS?


Copyright @ All Rights Reserved

Org nr: 921212836MVA

Tlf: 92 22 21 20 / 413HANDS

Epost: kontakt@handsonhus.no